DOLAR
27,3379
EURO
28,8015
ALTIN
1.647,08
BIST
8.213,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Başkan Atabay: Otizm Bir Engel Değil Farklılıktır

Didim Otizm ve Üstün Yetenekli Çocuklar Derneği Başkanı Eda Demir ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Atabay: Otizm Bir Engel Değil Farklılıktır
25 Mart 2022 11:10
A+
A-

Didim Otizm ve Üstün Yetenekli Çocuklar Derneği Başkanı Eda Demir ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ı makamında ziyaret etti.

 

Didim Otizm ve Üstün Yetenekli Çocuklar Derneği Başkanı Eda Demir ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü öncesinde Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ı makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Eda Demir, Başkan Atabay'ı 1 Nisan Cuma günü Didim Kapalı Spor Salonu'nda otizmli çocuklar ile gerçekleştirilecek olan spor ve dans etkinliği ile 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde Aytaç Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi'nde Akdeniz Üniversitesi Özel Eğitim Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Çağlar Çetinkaya'nın katılımı ile yapılacak olan 'Yüksek İşlevli Otizm' seminerine davet etti.

 

BAŞKAN ATABAY: OTİZMLİ ÇOCUKLAR İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Otizmli çocukların eğitiminin ve gelişimlerine desteğin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun ve kendilerinin en hassas olduğu noktalar arasında bulunduğunu söyleyen Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, "Otizmli çocuklar bizler için çok değerli.  Biliyoruz ki otizm bir engel değil farklılıktır. Aydınımızda otizmli çocuklara yönelik gerçekleştirilen projeler yönünden en başarılı şehirler arasında. Biliyorsunuz ki Aydın Büyükşehir Belediyemiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun destekleri ile birçok ilçemizde otizmli çocuklara yönelik merkezler açtı. Bizler, Aydın'da otizmli çocuklarımıza yönelik desteklerimizi ve projelerimizi sürdüreceğiz" dedi.

 

Ziyaret sonunda Dernek Başkanı Eda Demir ve beraberindeki heyet, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na ve Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı